Få styr på din offentlige transport under rejsen

Offentlig transport har alle dage været et smart alternativ til den dyrere bilkørsel eller til den langsommere cykeltur eller gåtur. Særligt i store byer præget af store afstande, kan offentlig transport som bus, metro, S-tog og lignende muligheder være en kæmpe hjælp. Når man bevæger sig rundt i sin egen hjemby, så har man sikkert rigtig godt styr på det der med transporten fra a til b. Man kender busruterne, og man ved hvornår togene går.

Men så snart man kommer på udebane – hvad end man er i en anden dansk by eller ude at rejse i Europa – bliver det at skulle finde rundt via offentlig transport, pludselig både enormt stressende og enormt uoverskueligt.

Vi har nok alle sammen prøvet at stå på en banegård og svede over hvilken bus, vi skal tage for at nå vores endelige destination. Det er noget der kan skabe spændinger, stress og skænderier mellem familie og venner, og det kan gøre rejsen langt mere anstrengende end den behøver at være. Men heldigvis er der råd for dette.

Få opdateret hjælp til at finde rundt

Med rejseplanen kan man nemlig finde vejledning til offentlige transport i hele Danmark og fra en række europæiske byer og hjem til Danmark igen. Rejseplanen er en smart elektronisk baseret vejledning til, hvilke busser, toge og metroer man kan tage hvorhen, hvornår de går og hvor man kan stige på dem henne. Man kan her bare plotte ind hvor man rejser fra og hvor man gerne vil til – enten med en konkret adresse eller et mere generelt stednavn – og Rejseplanen vil kunne finde ruten til en.

På Rejseplanen får man i bund og grund alt, hvad man skal bruge for at kunne finde vej. Den er så detaljeret at rejser ved hjælp fra offentlig transport bliver så lette som ingenting. Man slipper dermed for at vandre forvirret rundt i flere timer eller at skulle spørge folk om vej hele tiden. Det eneste man behøver vide er, hvor man befinder sig, hvor man skal hen, og hvornår man gerne vil af sted eller ankomme. På den måde giver Rejseplanen også gode muligheder for at planlægge sin transport med det offentlige fremad i god tid.

Hav alt det du behøver på mobilen

Rejseplanen fås udover hjemmesideversionen også som en smart app. På den måde kan man lynhurtigt finde alle de nødvendige informationer frem på mobilen, og på den måde har man faktisk rutevejledningen lige ved hånden – altid.

At have Rejseplanen på mobilen er enormt smart i denne tid, hvor den lille smartphone efterhånden indeholder næsten alt, hvad vi bruger i hverdagen. Befinder man sig i en fremmed by eller et fremmed land, er det nu slet ikke længere nødvendigt med hverken bykort eller metrokort, som man skal trække frem og studere hver gang man skal noget. Både navigation og offentlig transport er nu i den lille bærbare mobil, og på den måde bliver det at klare sig på fremmede steder pludselig langt lettere.